Hulajnoga jeździk rowerek Globber GO-UP Foldable Plus ECOlogic / Peach 694-506
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Globber GO-UP Foldable Plus ECOlogic / Peach 694-506

2 733 Kč (s DPH) 2 259 Kč (bez DPH)
S DPH

Naše firma je autorizovaný prodejce značky Globber pro Českou republiku a Slovensko. Nakupujte za nejvýhodnější ceny.

Naše firma je zde pro Vás již od roku 2009
Doručení zásilek na adresu nebo výdejní místo do 5 pracovních dní
14 dní na vrácení nebo výměnu zboží

go_up_eco.png

WGlobber GO - UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC multifunkční vozidlo

Vyrobeno ze 100% GRS plastu a biologicky rozložitelné pšeničné slámy*

Ekologický obal je vyroben z recyklovaného papíru a neobsahuje žádný plast.

GO - UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC je k dispozici ve třech pastelových barvách inspirovaných přírodou: pistáciová, broskvová a bobulová.

GO - UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC se snadno skládá a transformuje díky konstrukci, která 100% nevyžaduje použití nářadí.

Vozítko nabízí 3 režimy: jízda na kole, kočárek a koloběžka.

Snadné a intuitivní přepínání mezi režimy pomocí robustně navržené kombinace tlačítek a knoflíků.

GO - UP FOLDABLE PLUS ECO LOGIC je vyroben ze 100% plastu GRS a biologicky rozložitelné pšeničné slámy*.

  • GRS je mezinárodní protokol, který ověřuje obsah recyklovaného materiálu v konečných výrobcích. Použití plastu GRS šetří tuny odpadu na skládkách a zmírňuje dopad výroby na životní prostředí.
  • Pšeničná sláma je bioplast, který je 100% obnovitelný. Použití pšeničné slámy mění směr toku odpadu, je biologicky rozložitelná a pomáhá rozkládat ostatní plasty.

Vyberte si Globber. Zvolte si ekologičtější!

go_up_eco_3.png

  • Ekologická koloběžka "vše v jednom" se sedátkem, kterou lze přeměnit na kolo pro jízdu, chůzi a koloběžku pro vaše batole. Režimy jízdy a chůze jsou určeny pro batolata ve věku 15-36 měsíců a režim koloběžky pro děti ve věku 3-7+.
  • Vyrobeno ze 100% GRS plastu a biologicky odbouratelné pšeničné slámy* jako udržitelná volba pro rodiny.
  • Konstrukce 100% bez použití nářadí umožňuje snadné přepínání mezi režimy bez použití nářadí nebo šroubů - GO - UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC má pružinová tlačítka a knoflíky, které plynule přecházejí z režimu jízdy do režimu koloběžky.
  • Patentovaný skládací systém umožňuje skládání i režim vozítka. Díky snadno použitelnému bočnímu tlačítku GO-UP FOLDABLE PLUS ECOLOGIC se snadno přenáší a skladuje na malém prostoru.
  • Patentovaný systém blokování řízení Globber odpojuje řízení předních kol, což dětem pomáhá naučit se a zvládnout rovnováhu.
  • Nastavitelná koloběžka se sedátkem: 2stupňové nastavení výšky sedátka z TPR (23,9 cm nebo 27,4 cm od země), nastavitelné pomocí bočního knoflíku bez použití nářadí, a 3stupňové nastavení výšky T-bar (67,5 cm, 72,5 cm, 77,5 cm od země) pro pohodlnou jízdu.
  • Její extra nízká, kovem vyztužená konstrukce unese až 50 kg a je vybavena širokou protiskluzovou kompozitní deskou pro bezpečnou jízdu na koloběžce. Dlouhá a široká odnímatelná opěrka nohou poskytuje dodatečné pohodlí a bezpečnost při používání jízdního režimu.
  • Kvalitní přední kolečka z PU tlakového odlitku o průměru 121 mm s vysokým koeficientem odrazu, uložená na ložiscích ABEC 5, a jedno zadní kolečko z PU tlakového odlitku o průměru 80 mm pro plynulou jízdu. Extra dlouhá a široká kompozitová zadní brzda pro účinnost brzdění a delší životnost kola.

go_up_eco_4.png

100% beznástrojové provedení

Konstrukce 100% bez použití nářadí umožňuje snadné přepínání mezi režimy bez použití nářadí nebo šroubů - GO - UP FOLDABLE PLUS ECO LOGIC má pružinová tlačítka a knoflíky, které umožňují plynulé přepínání z režimu jízdy do režimu koloběžky.

Nastavitelné sedadlo a řídítka pro maximální pohodlí

Ekologická koloběžka GO - UP FOLDABLEPLUS ECO LOGIC se sedátkem má nastavitelné funkce pro maximální pohodlí:

má sedátko z TPR s dvoustupňovým nastavením výšky, nastavitelné bočním knoflíkem bez použití nářadí.

a 3stupňovým nastavením řídítek, takže "roste" s vaším dítětem.

Výkonná brzda pro bezpečné uvolnění

Extra dlouhá a široká kompozitová zadní brzda zajišťuje účinnost brzdění a odnímatelná opěrka nohou poskytuje větší pohodlí a bezpečnost při jízdě.

Robustní paluba a odolná kola

Koloběžka GO - UP FOLDABLE PLUS ECO LOGIC má extra nízkou, kovem vyztuženou konstrukci, která unese až 50 kg, a širokou, protiskluzovou kompozitovou palubu pro bezpečnou jízdu.

Má kvalitní přední kolečka z PU tlakového odlitku o průměru 121 mm s vysokým odrazem, uložená na ložiscích ABEC 5, a zadní kolečko z PU tlakového odlitku o průměru 80 mm pro hladkou jízdu.

Patentovaný systém zámku řízení

Koloběžka GO - UP FOLDABLE PLUS ECO LOGIC je vybavena patentovaným systémem uzamykání řídítek Globber, který blokuje přední kolečka koloběžky tak, že se mohou pohybovat pouze dopředu a dozadu, což dětem dodává jistotu při jízdě na koloběžce a zároveň procvičuje rovnováhu.

Chcete-li přepnout do režimu plné koloběžky a umožnit řízení, stačí uvolnit tlačítko zámku řízení na přední straně koloběžky.

Patentovaný systém skládání

Koloběžku GO - UP FOLDABLE PLUS ECO LOGIC můžete bez námahy přenášet a skladovat v kompaktní podobě!

Tato tříkolová skládací koloběžka, vybavená patentovaným skládacím systémem, se snadno složí do režimu kočárku a po celodenní zábavě na koloběžce ji lze přenášet nebo odvézt.

WEIGHT ROZMĚRY (V/Š/H)
VÝŠKA SEDADLA
Kočárek 3,81 kg 74,4 - 87,6 x 60,02 - 72,9 x 28 cm 23,9 - 27,4 cm

kolo-koloběžka 3,14 kg 35,7 - 38,6 x 56 x 26,7 cm
koloběžka 2,68 kg 67,5 - 77,5 x 56 x 28 cm

(* ve všech příslušných částech)

16633
4895224408208